Butiken

Välkommen in i Butiken!

Under ett och samma tak hittar du som är djurintresserad eller villaägare ett brett sortiment inom varugrupperna: Trädgård och Djur.

Trädgård

Till exempel jord, kalk, gödning, fröer, tillbehör, redskap och maskiner – från krattan till gräsklipparen och flaggstången. Lokalt finns även växter.

Djur

Foder och tillbehör till hund, katt, kanin och marsvin, hästfoder, stallutrustning, stängsel. Dessutom säljer vi kläder, skor och stövlar, maskiner,skyddsutrustning, hygien- och städartiklar och mycket, mycket mer.

Vi på Vallåkra Lantmannaaffär erbjuder förutom vårt konsumentsortiment ett yrkessortiment till lant- och skogsbrukare och andra företagare. Våra rötter i det svenska lantbruket ger oss en unik kompetens inom växtodling och djurhållning. Kunskap som vi gärna delar med oss av.

Vårt produktval görs utifrån den här kunskapen och vår kunniga och ständigt uppdaterade butikspersonal hjälper dig att välja rätt. Vi vill vara en inspirationskälla för alla som vill leva lite närmare sitt ursprung!

 

Här är några av våra leverantörer:

 


 

 

 


 


 


 

 

 

Vallåkra Lantmannaaffär

Bokstigen 3

253 41 Vallåkra

Tel 042 - 99 275

Fax 042 - 99 365