Fönster i Helsingborg & Landskrona

Fönster har två grundläggande uppgifter; att släppa in ljus och skapa kontakt mellan ute och inne. Modern forskning visar att dagsljuset spelar större roll för vårt välbefinnande än vad vi trott.

Stora och många fönster slukar givetvis energi. I vårt kyliga klimat har vi på senare år varit tvungna att krympa ner på fönstren för att spara energi. Men med moderna energiglas kan du välja den storlek på fönstren som du själv vill, utan att kostnaderna för uppvärmning rusar i höjden.

Det är mycket att tänka på vid valet av fönster. Det finns många modeller och varianter. Kom ihåg att fönster är en långsiktig investering och du tjänar i längden på att välja ett kvalitetsfönster när det gäller isoleringsförmåga, komfort och underhåll.

Det är många frågor att ta ställning till: Inåtgående, utåtgående eller vridfönster? Sido- eller överhängt fönster? Spröjs, äkta eller falska? Trä eller aluminium, eller kanske en kombination? Vanliga fyrkantiga eller en fri form, t.ex. ett ovalt, runt eller flerkantigt fönster? Isoleringsförmåga? Samma färg på in- och utsida? Fönsterbänk, persienner, spaltventil eller ventilationslucka? Kom in till oss, så hjälper vi dig. Vallåkra Lantmannaaffär erbjuder endast kända varumärken på fönster för bästa kvalité


Kontakta våra byggsäljare

  • Mathias Hafström: 042-32 91 59
  • Kim Nilsson: 042-32 91 51
  • Andreas Strand: 042-32 91 57

Några av våra varumärken

 

Alscan A/S

Vallåkra Lantmannaaffär

Bokstigen 3

253 41 Vallåkra

Tel 042 - 99 275

Fax 042 - 99 365